KOZMETİK SIVI PARAFİN

Kozmetik Sınıf Sıvı Parafinin Tanımı

Kozmetik Sınıf Sıvı Parafin (beyaz yağlı) kozmetik sınıfı rafine edilmiştir ve kirlerden arındırılmıştır. Sıvı parafin (beyaz yağ) kozmetik sınıfı, yağın aslında “beyaz” olduğunu göstermez. Bu yağ ince ve berraktır.

Bununla birlikte, cildin belirli çevresel koşullara ve / veya cilt koşullarına karşı koruyucu bir bariyere ihtiyacı olduğu için yaşlanan, hassas veya bariyer hasarlı ciltler için formülasyonlarda Sıvı parafin (beyaz yağlı) kozmetik sınıfı kullanıyoruz.

Parlaklığı farklı ruj ve krem ​​türlerini yapan şey beyaz yağ veya sıvı parafin kozmetik sınıfıdır, koku yoktur.

Sıvı hidrokarbon doymuş halka ve zincirlerden oluşan sıvı parafin karışımı, mineral yağ adı altında da bilinmektedir. Bu ürünü kokusuz, renksiz ve tatsız çözünür doğal çözücülerle ve suda ve alkolde çözünmez olarak nitelendiriyoruz.

Sıvı parafin, bu ikisini birbiriyle karıştırmamanız gereken iki şekilde gelir. Her birinin birçok alanda ve endüstride birçok kullanımı vardır. Sıvı parafinin bir formu, yakıt olarak kullanılan gazyağı formunu rafine etmemizdir. Diğeri, kozmetik ve tıbbi uygulamalar gibi çeşitli kullanımları olan çok yüksek oranda rafine edilmiş bir mineral yağdır.

Ayrıca bu ürünü yüksek saflık ve stabilite endikasyonları nedeniyle çeşitli sektörlerde kullanıyoruz. Saç losyonu, temizleme kremi, soğuk krem, toz önleyici, yağ, tekstil, kaplamalı yumurta, deforme ediciler ve gıda endüstrisi uygulamaları.

Sıvı Parafin (Beyaz Yağ) Kullanım Alanları
Kremler, losyonlar, ayak bakımı formülasyonları, saç maması formülasyonları, saç yağları, bebek yağları, banyo yağları, mesaj yağları.

Sıvı parafinin tıp alanında birçok kullanımı vardır. Sıvı parafin emilmeden vücudun bağırsak yolundan geçtiği için dışkıdan atılan su miktarını sınırlamak ve kabızlığı hafifletmek için bir müshil olarak kullanabiliriz. Ayrıca bunu penisilin üretim sürecinde ve bazı göz yağlayıcılarında da kullanıyoruz. Pişik ve egzama tahrişini hafifletmek için Sıvı parafin kullanıyoruz.

Kozmetik endüstrisi ayrıca sıvı parafinden iyi bir şekilde yararlanır. Maddeyi deterjan kremleri, soğuk kremler, nemlendirilmiş kremler, bronz yağlar ve makyaj ürünleri dahil olmak üzere çeşitli güzellik ürünlerinde kullanıyoruz. Ayrıca kuru cildi tedavi etmek için yumuşatıcı bir losyon olarak kullanabiliriz.

Sıvı Parafin (Beyaz Yağlı) Kozmetik Sınıfı Ambalajı
Sıvı parafin (beyaz yağlı) kozmetik sınıf ambalaj, yeni veya ikinci el 175 kg bidonlarda, ISO tankında, flexi tanklarda. Ayrıca her 20 fitlik konteyner 80 tamburlu beyaz yağ kozmetik sınıfı alır.